WEBclusive wint Accenture Innovation Award Financial Services

Accenture heeft de winnaars bekend gemaakt van de Accenture Innovation Awards 2012. Accenture reikt de awards jaarlijks uit om innovatieve prestaties te erkennen en hen bij elkaar te brengen.

Binnen de categorie Financial Services waren er 192 inzendingen en is WEBclusive uitgeroepen tot meest innovatieve concept van 2012 voor haar veelbelovende diensten en software voor crowdfunding.

Innovation Award Financial Services

Afgelopen donderdag kreeg WEBclusive de Accenture Innovation Award uitgereikt voor de meest innovatieve dienst in de categorie Financial Services. De crowdfunding software en de bijbehorende diensten zijn als dusdanig veelbelovend en innovatief beoordeeld dat dit goed was voor een eerste plaats. Met de award verdient WEBclusive exposure via Accenture en haar mediapartners, zoals Banking Review. WEBclusive ontving daarnaast ook een replica van het eerste aandeel wat uitgegeven is in Nederland, namelijk een aandeel in de VOC.

Jury rapport

De jury van de Financial Services bestond uit 16 managers uit de financiele wereld, zoals Ronald Slaats (CEO Lage Landen), Arjan Huisman (COO van Landschot bankiers) en Paul Loven (CFO PGGM), maar ook de winnaar van vorig jaar (Chris Zadeh van Ohpen) was onderdeel van de jury.

Het jury rapport omschreef de keuze voor WEBclusive als volgt:

“Crowdfunding is een groeiend fenomeen en WEBclusive speelt hiermee in op de vraag die met deze groeiende populariteit ontstaat, namelijk makkelijk te gebruiken software voor Crowdfunding platformen.

Het aantal sales dat WEBclusive mogelijk heeft gemaakt is indrukwekkend, ze staat goed in de markt.”

Compilatie van het Accenture Innovation Award event


 

WEBclusive opent de NYSE Euronext beurs in Amsterdam

WEBclusive ontving daarnaast ook de uitnodiging van de NYSE Euronext beurs om de beurshandel op dinsdag 13 november te openen.

WEBclusive
About The Author
Ronald is crowdfunding expert en een van de oprichters van WEBclusive. Ronald is daarnaast oprichter van de Crowdfunding Roundtable in Nederland, co-founder van het European Crowdfunding Network en veelgevraagd (internationaal) spreker over crowdfunding.

1 Comment:


Recent Posts