Crowdfunding Safari workshop: 12 maart & 16 april, Amsterdam

Nog nooit van crowdfunding gehoord, maar wel interesse in deze innovatieve wijze van financiering binnenhalen. Of loopt u al een tijd met crowdfunding plannen rond maar weet u niet waar u moet beginnen? Dan is dit uw kans! Op 12 maart en 16 april (van 15.00 – 17.00 uur)  organiseren wij ism C2B workshops bij ons op kantoor in Amsterdam.

 

 

 

Tijdens deze workshop leert u alle do’s & don’ts en laten wij met levendige voorbeelden zien hoe u met crowdfunding uw marketing- en financieringdoelstellingen kan halen.

 

Actieprijs
De normale prijs hiervoor is €75 per persoon, maar wij bieden deze nu aan voor een speciaal actietarief van €50 per persoon. Om het nog mooier te maken krijgt de eerste aanmelding een gratis plaats. Totaal zijn er 7 plaatsen per workshop beschikbaar, dus reageer snel!

 

Aanmelden
Aanmelden kan hier

(Vermeld in uw email voor welke datum u zich opgeeft)

Meer info over de workshop : download ‘Crowdfunding safari‘ (PDF bestand 1,6MB)
Meer over WEBclusive en C2B

Mocht u in de tussentijd meer informatie willen, aarzel dan niet en neem contact met ons op: 020 820 22 25 of info@webclusive.com.

WEBclusive
About The Author
Tasso Heijnen is een crowdfunding enthousiast. Hij inspireert graag anderen door de kracht van crowdfunding te laten zien. Dit doet hij zowel online als offline. Daarom volgt hij alles wat met crowdfunding, online, tech, fondsenwerving en marketing te maken heeft. Regelmatig publiceert hij op dit blog, maar is daarnaast ook te volgen via Twitter @tassoheijnen. Aan 'ouderwetse' e-mail doet hij ook: t.heijnen@webclusive.com.

There are no comments yet, but you can be the firstComments are closed.

Recent Posts