Crowdfunding platforms

[vc_gallery type=”flexslider_fade” interval=”3″ onclick=”custom_link” img_size=”900×412″ images=”2899,2900,2901,2902″ custom_links=”/doorgaan-nl-de-amerfoorste-helpt-ondernemers/,/sameningeld-hypotheken-crowdfunding/,/samensteunjesterker-door-vokk/,/zonnepanelendelen/,” custom_links_target=”_self” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Crowdfunding platformen zoeken bij WEBclusive ondersteuning voor de realisatie van strategie, opzet van de organisatie en techniek. Door onze uitgebreide ervaring ons, netwerk en onze software toolkit kunnen we de klant langdurig en vanaf het begin van dienst zijn.

WEBclusive ondersteunt klanten in verschillende sectoren:

Financiele dienstverlening:

Crowdfdunding is inmiddels aan het doorbreken binnen de financiele dienstverlening waarvoor wij zowel funding als leningbeheer tools kunnen aanbieden.

Culturele instelling:

Culturele instellingen proberen we met een partner te ondersteunen met het product e-collect product voor crowdfunding campagne software en strategie ondersteuning. E-collect is een samenwerking met een partner zoals wij in de toekomst in andere niches graag andere partnerships aan zullen gaan met partijen die niches inhoudelijk goed kennen en waar we elkaar dus kunnen complimenteren.

[/vc_column_text]

Geef een reactie