Crowdfunding software

[vc_column width=”1/3″ el_position=”first”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Crowdfunding software

 

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Contact opnemen

[gravityform id=”1″ name=”Meer weten over ons crowdfund product!” ajax=”true”]

[/vc_column_text] [/vc_column] [vc_column width=”2/3″ el_position=”last”] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

WEBclusive software

WEBclusive helpt u een goede keuze te maken voor de voor u geschikte crowdfunding software voor zowel de front office en de backoffice van uw crowdfunding website en lening management. We geven u daarbij ook desgewenst strategisch en multidisciplinair advies. We doen de technische ontwikkeling en indien gewenst de opzet van uw crowdfunding organisatie!

In de afgelopen jaren hebben we een groot aantal verschillende crowdfunding platformen ontwikkeld, zoals platformen voor duurzame energie, hypotheken/vastgoed en in het verleden ontwikkelingssamenwerking, voor buurtparticipatie projecten, maar ook platformen voor kunst en cultuur en platformen voor het investeren in duurzame ondernemers.

Met deze software hebben we de Accenture Innovation Award 2012 gewonnen. Onze crowdfunding software zetten we in op vele fronten. We hebben klanten op het gebied van donatie gedreven crowdfunding varierend tot investerings- en presales platformen.

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Licenties op de software

Om crowdfunding bereikbaar te maken voor zowel grote als kleinere organisaties is er een licentiestructuur opgezet waarbij tegen relatief lage kosten gestart kan worden met crowdfunden. Wanneer er een groei is van het aantal transacties of de investeringen op uw platform dan schalen de kosten mee.

Voorbeelden

SamenInGeld hypotheken crowdfunding software

Helplevensredden crowdfunding SOS Alarm

Zonnepanelendelen crowdfunding

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/1″ el_position=”first last”]

Crowdfunding software voor project en campagne websites

Organisaties die met een unieke crowdfunding campagne aan de slag willen kunnen kiezen om een crowdfunding campagne site te laten maken.

In de afgelopen tijd hebben we campagne sites ontwikkeld voor o.a. 1miljoenwatt, Support Sumba (campagne Hivos) het Zuid Hollands landschap, iMakeRotterdam en Stadsherstel Amsterdam.

[/vc_column_text] [vc_googleplus annotation=”inline” width=”1/1″ el_position=”first last”] [/vc_column]

Geef een reactie