Het team

[vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

Frits Klaver
Operationeel Directeur

Frits Klaver is als adviseur en project owner, betrokken geweest bij de meest succesvolle crowdfunding platformen in Nederland en bij vele maatwerkprojecten die WEBclusive in de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Hij geeft regelmatig presentaties, trainingen en workshops over crowdfunding. Veel passie haalt hij uit het adviseren van de klant bij vraagstukken waarbij innovatieve vormen van informatietechnologie worden toegepast in de praktijk.

 


[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″]

Jan Jaap van Deursen
Team lead & Senior Front-end developer

Jan Jaap is zijn carrière begonnen als aardappelteler in Noord-Brabant als telg van een eeuwenoude aardappeltelers familie. Toen is hij bij WEBclusive komen werken waar hij zich bezig houdt met het op orde houden van het kantoor, het lastig vallen van zijn collega’s met elastiekjes en oh ja, ook nog front-end werk.

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”last”]

Enric Elvira Riera
Developer

Enric is an experienced backend developer and an eternal apprentice. Originally from the cold Pyrenees, he used to compete in the Spanish cross country ski team (yes, it exists). When he is not coding, he is eating or sometimes doing both. He enjoys Studio Ghibli movies, indie videogames, listening to italo disco and training for marathons. He doesn´t like to write about himself..

[/vc_column_text] [vc_text_separator title=”Crowdfunding specialists WEBclusive” title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

Ronald KleverlaanRonald Kleverlaan
Senior adviseur crowdfunding

Ronald is sinds de start van crowdfunding in Nederland 4 jaar geleden, betrokken geweest bij de meest succesvolle platformen in Nederland. Hij promoot crowdfunding vanuit de Crowdfunding Hub in Nederland en is vice-chairman van het European Crowdfunding Network. Ook spreekt hij op (internationale) congressen en geeft hij zeer regelmatig trainingen en workshops over crowdfunding.

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″]

Tasso Heijnen
Adviseur crowdfunding en fondsenwerving

Tasso is als fondsenwerver overtuigd geraakt van de mogelijkheden die crowdfunding biedt om zowel funding-, marketing-, pr-doelstelingen te bereiken. Hij is  goed ingevoerd in de technische mogelijkheden van onze software oplossing en kan zo een ideale vertaling maken naar de uiteindelijke gebruiker. Daarnaast denkt hij graag mee over nieuwe verdienmodellen en campagnes. Ook geeft hij presentaties en is betrokken bij crowdfunding initiatieven zoals het European Crowdfunding Network (ECN).


[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”last”]

Tanja Verstelle
Fiscaal jurist

Tanja onderzoekt als fiscaal juridisch medewerker bij WEBclusive de fiscale randvoorwaarden van crowdfunding.

[/vc_column_text] [vc_text_separator title=”Development team crowdfunding as as service software” title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

Rick Buitenman
Technisch Manager

Rick is een deskundige webdeveloper met een schat aan ervaring . Hij is gespecialiseerd in high-traffic, public-facing LAMP-based websites. Ook weet hij goed z’n weg te vinden in de wereld van de Content Management Systems. Naast zijn werk is Rick een familieman en houdt van mooie pot voetbal.

 

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″]

Thanos Polymeneas
Senior Developer

All-round ontwikkelaar uit Griekenland, houdt ervan om de front-en back-end uitdagingen op te lossen in een korte tijdspannen. Thanos spreekt en begrijpt Nederlands, maar eigenlijk vermijdt hij het en heeft Thanos een hekel aan om over politiek te praten. Wanneer niet aan het werk is, vindt hij gaming, muziek en willekeurige gerechten klaarmaken leuk.

 

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”last”]

Rafael Dohms
Lead Developer

PHP Engineer en Community Guy. Rafael is een graag geziene spreker op technische conferenties en hij is één van de leiders van de AmsterdamPHP User Group. Hij is geboren in Brazilië, waar hij twee User Groups opstartte. Hij haalt energie uit het promoten van PHP en haar systeem, naast zijn passie voor community. Als hij niet bezig is met andere projecten, spendeert Rafael zijn vrije tijd het liefst met zijn familie, zijn fototoestel of zijn gamecontoler.

 

[/vc_column_text] [vc_text_separator title=”Freelancers connected to WEBclusive” title_align=”separator_align_center” width=”1/1″ el_position=”first last”] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”first”]

Frank van den Brink
Senior Developer

Frank is een vakman pur sang en freelance verbonden aan WEBclusive. De toffe web applicaties die hij bouwt, zijn nauwkeurig naar wens van de klant gemaakt. Hij werkt naast WEBclusive ook nog aan de Amsterdam PHP user group. Ook blogt hij over het doeltreffend gebruiken van PHP. Van technische innovaties kan Frank enorm genieten: simpele dingen die grote verandering met zich meebrengen. Op de momenten dat Frank niet toffe dingen maak, leest hij graag een boek, schrijft hij een artikel, speel een spelletjes en spendeert hij natuurlijk graag tijd met vrienden en familie. Als je iets gedaan moet hebben, is Frank jouw man! (Hij is trouwens ook ontzettend grappig)

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″]

Lucie Lausin
Senior Designer

Lucie is een creatieve en avontuurlijk freelance designer afkomstig uit Frankrijk en werkend in Amsterdam. Ze werkt aan zowel print als online projecten. Lucie gelooft in het ontwikkelen van een concept en het zorgvuldig kiezen van media afhankelijk van het project en de doelgroep.

[/vc_column_text] [vc_column_text width=”1/3″ el_position=”last”]

Anda Bardeanu
Developer

Anda is afkomstig uit Roemenië en al 7 jaar actief in web development. Ze is ruim 3 jaar werkzaam in Nederland en haar expertise ligt bij RIAs en APIs. Anda werkt als freelancer al enige jaren samen met WEBclusive.

[/vc_column_text]

Geef een reactie