Zonnepanelendelen.nl crowdfund zonnepanelen

Op de website www.zonnepanelendelen.nl zijn verschillende zonne-energieprojecten waarin je heel eenvoudig, rechtstreeks en betrouwbaar kunt investeren. Hier zie je jouw rendement per jaar en na hoeveel jaar je de investering in zonnepanelen terug krijgt. Door te investeren zorgt men met elkaar voor de groei van duurzame energie in Nederland.

WEBclusive heeft de crowdfundingportal voor Zonnepanelendelen ontwikkeld op basis van het WEBclusive / Fundrz crowdfundframework. Op deze manier kon de klant binnen een redelijk kort tijdbestek op basis van een licentiemodel snel aan de slag met de reeds bewezen software. Sindsdien ontwikkeld Zonnepanelendelen tot de marktleider in Nederland en ondersteunen we hen met onze standaard en maatwerk features die we voor hen naar wens implementeren.

Een paar cijfers van de Zonnepanelendelen website (januari 2016)

Via het platform zijn meerdere projecten live gegaan en deze zonne-energie projecten zijn nu elke dag duurzame zonne-stroom aan het produceren. Meer dan 1700 crowdfunders gingen u voor die nu in totaal 12 projecten en voor meer dan 2,4 miljoen euro financiering hebben gezorgd. Zij zorgen dat er voor meer dan 950 huishoudens zonne-energie wordt opgewekt. Op onze MijnStroom omgeving kunt u de productie live inzien.

Onderstaand de oorspronkelijk template ontwikkeld in 2012:

Zonnepanelendelen concept van kwaliteit:

ZonnepanelenDelen heeft een checklist van meer dan 30 items die goedgekeurd moeten worden voordat een project live kan gaan op onze website. Enkele kwaliteitseisen die wij stellen zijn:

  1. De installateur dient zich bij de productkeuze en werkwijze te houden aan onze hoge kwaliteitseisen.
  2. Alle projecten sluiten verplicht een performance garantie af met de installateur. Zo kan berekend worden of het zonne-energiesysteem naar behoren presteert, ongeacht de hoeveelheid zoninstraling.
  3. De installateur is verplicht een specifiek monitoringsysteem aan te sluiten zodat wij en alle deelnemers mee kunnen kijken met de prestaties van het systeem via de ‘MijnStroom’ omgeving.
  4. Voor ieder project wordt een opstalrecht of pandrecht gevestigd ter bescherming van de deelnemers. Dus mocht een projecteigenaar zijn verplichting niet na (kunnen) komen dan zijn de rechten van de deelnemers beschermd.
  5. Alle projecten zijn verplicht een verzekering af te sluiten.
  6. Wij hebben Stichting zondelers in het leven geroepen die het aanspreekpunt vormt voor alle zonnedelers zodat zij goed vertegenwoordigd worden en de projecteigenaren 1 aanspreekpunt hebben.

De nieuwe responsive layout sinds oktober 2016:

Homepage www.zonnepanelendelen.nl

 

Onderstaand de oorspronkelijk template ontwikkeld in 2012:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[iframe src=”https://www.zonnepanelendelen.nl/widget/project/oostland/nl” width=”250″ height=”620″]

Geef een reactie